2,750.00 

Çocuk Yogası Eğitimi

2,750.00 

Çocuk yogası, çocuklarda gözle görülür gelişme sağlar. 15 yaşına kadar olan çocuklarda meditasyon egzersizleri ile dinginlik amaçlanır. Sakin ve huzurlu ruh yapısı olması istenen çocuklarda yoga tercih edilir. Çocuk yogası eğitimi, çocuklara yaptırılacak hareketler ve egzersizlerden hepsini kapsar. Çocuk yogası kursu için hazırlanan eğitimler Uzaktan Eğitim Merkezi’nde kalitelidir.

EĞİTİM AÇIKLAMASI

Çocuk Yogası kursunun avantajları;

– Nefes egzersizleri

– Çakra açma

– Çocuklar için yoga pozisyonları

– Bilinç çalışmaları

– Çocuklara yoganın sevdirilmesi

– Dersin akıcı şekilde işlenmesi

Yoga, insanın enerjisini dengeler ve çakraları açar. Hayatın farkına vararak yaşayıp insana ve doğaya saygı duyulması gerektiğini öğretir. Bu da insanın iç yolculuğuna çıkması için fırsattır. Yoga son zamanlarda yetişkinlerde olduğu kadar çocukların gelişiminde de kullanılıyor. Yapılan çalışmalar ve araştırmalar sonucunda yoganın çocuklar üzerindeki etkisi gözlemlenmiştir. Bu etkilerin sürekli olması için çocuklara yoga eğitimi verilmeye başlanmıştır. Çocuk yogası eğitimi alıp çocuk yogası eğitmeni olabilirsiniz.

 

3 yaşından büyük çocuklara çocuk yogası yaptırmak için çocuk yogası kursu almak gerekecektir. Çocuk yoga eğitmeni kimler olabilir diye araştıranlar çocuk yogası kursu alabilir. Bunlar;

– Öğretmenler

– Koçlar

– Anne ve babalar

– Eğitmenler

– Yoğa eğitmeni olmak isteyenler

Çocuklarınızın fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı olması için çocuk yogası eğitimi alabilirsiniz. Erken yaşta çocuklara yoga bilinci kazandırılması kendi içlerine yönelmesini sağlar. Büyüdüklerinde çevresine ve doğaya saygı gösteren yetişkinler olurlar.

 

Çocuk Yogası Kursu

 

Çocuk yogası kursu ile çocukların özgüvenini kazandıracak eğitimler de verilir. Çocuk yogası sertifikası alıp çocukları ruhsal açıdan en iyi şekilde desteklemek mümkün olacaktır. Oyun içinde yoga eğitimi vermek için profesyonel eğitim almak gerekir. O yüzden de Uzaktan Eğitim Merkezi üniversiteler ile birlikte hareket eder. Ders içeriklerinden eğitimlerin nasıl uygulanacağına kadar her detay akademisyenler tarafından hazırlanır. Uzaktan çocuk yogası eğitimi alıp çocukların davranışlarına katkı sağlayabilirsiniz. Ahlak ve etik değerleri anlatabileceğiniz eğitimlerdir. Çocuk yogası sertifikası almak isteyen herkes bu alanda uzmanlaşır.

Çocuk yogası kursu alırken uygulama ve teori eğitimleri de alırsınız. Kurs sonunda çocuk yogası sertifikası ile faaliyet gösterirsiniz. Çocuk yogası kursu alıp çocuklarda birçok sorunun çözümlenmesini sağlayabilirsiniz. Çocuk yogasının sağladığı faydalar şunlardır;

– Öfke sorunu olan çocuklarda rahatlama sağlar.

– Çocuğun büyürken farkındalığı artar.

– Ahlaki değerler kolay öğretilir.

– Doğa ve hayvan sevgisi aşılanır.

– Sakin ve öz değerlerinin farkında çocuk yetişir.

– Travmatik çocuklarda rahatlamak için gereklidir.

– Hiperaktif çocuklarda sakinlik sağlar.

– Özgüveni geliştirir.

Bunlar sadece çocuklar üzerindeki kazanımlarıdır. Uzaktan Eğitim Merkezi, devlet üniversitesi onaylı çocuk yogası sertifikası verir. Uluslararası geçerli çocuk yogası sertifikası olup yurt dışı kariyerinizde de işinize yarar. Çalışmak istediğiniz yer neresi olursa olsun çocuk yogası sertifikası yetkin olduğunuzu gösterir. Ülke ve iş yeri fark etmeden çocuk yogası eğitmeni olursunuz.

Bazı okul öncesi kurumlar ve özel okullar çocuk yogası sertifikası olan eğitmen arar. Ders olarak çocuk yogası eğitimi kurumlarda öğretilir. Öğrenciler rahatlarken gelişimleri de desteklenir. Spor yapmayan ve asosyal çocuklarda da çocuk yogası kullanılır. Spor bilinci aşılar, dışa dönüklük sağlar.

 

Çocuk Yogası Sertifikası

 

Çocuk yogası sertifikası e devlette görülen sertifikalardan olduğunda danışanlarınız da size güvenecektir. O sebeple bu eğitim merkezinden e devlette görülen çocuk yogası sertifikası alabilirsiniz.

Çocuk Yogası Eğitiminin Teorik Kısmını Özlem ÖZDÖVER hocamız anlatıyor.

Uygulamalı Çocuk Yogası Eğitimini Şefika EKİNCİ hocamız ve Çocuk Yogası Garuda Kitabından Esinlenen Ally Ford tarafından(Türkçe Altyazılı) anlatıldı.

Eğitim Sepeti