Online Hasta Kayıt Kabul Eğitimi

  Makale Konusu: Online Hasta Kayıt Kabul Eğitimi   Hasta Kayıt Kabul Çalışanının Görevleri Nelerdir ?   Hasta kayıt kabul çalışanının görevleri nelerdir aslında kayıt kabul çalışanları işe başladıktan sonra bazı görevleri sürekli bir şekilde yapması gerekmektedir. Bu görevler nelerdir şu şekilde bazılarını sayalım hasta kabulü hasta çıkarılması doğumlar ve ölümler ile alakalı bütün işleri yapmakla yükümlü yerdir. Aslında kabul yerinin temizliğini, düzenini, sağlarlar ve hasta kabul defterine her yıl protokol numarası birden başlayarak yeniden verilir. Kuruma yatırılan hastaların kabul evrakı ve kimlik belgeleri kontrol ederek künyelerini eksiksiz bir şekilde saptar ve aslında kayıt kabul defteri içerisine yazar ölen kişilerin gün sunma saati ile cesetleri hakkında ne gibi işlemler yapıldığını kurumca nereye gömüldükleri ailesine teslim edilenleri ayrı bir şekilde yazar kurum içerisinde doğum olduğunda doğan çocuğun doğum günü ve saati ana ve babasının adı ve soyadı ile tabiat ve dinlere çocuğun cinsiyeti günü gününe servis protokol defteri içerisine kaydol bulunmakla beraber çıkışında bunlar kabul defterine işlenir gibi görevler online hasta kayıt kabul eğitimi aldıktan sonra hasta kayıt kabul bölümünde çalışan kişilerin görevleri arasında bulunmaktadır ve kişiler bu görevleri yapmakla yükümlüdür.   Tıbbi Sekreterlik Sertifikası Kimler Alabilir ?   Tıbbi sekreterlik sertifikası kimler alabilir tıbbi sekreterlik sertifikası almak adına kişilerin sorması gereken bir sorudur çünkü bu sertifika için kimlerin alıp almayacağı konusunda bilgi edinmektedir. Tıbbi sekreterlik sertifikası alabilmek adına kişilerin önünde herhangi bir ön koşul veya şart bulunmamaktadır. Tıbbi sekreterlik sertifikasını isteyen kişiler bulabilmektedir fakat genel olarak kimlerin aldığını sayacak olursak şu şekilde sayabiliriz: Alanını değiştirmek isteyen sekreterler, tıbbi sekreter olarak çalışan ve bu alan üzerinde uzmanlaşmak isteyen, bir sekreter olmak isteyen, yeni açılan hastaneler içerisinde bir sekreter olarak kendimi yetiştirmek isteyen kişiler gibi kişiler ve sekreterlik sertifikası almaktadır.   Online Hasta Kayıt Kabul Eğitimi ve Sertifikası Ne İşe Yarar ?   Hasta kayıt kabul eğitim verse sertifikası ne işe yarar hasta kayıt kabul eğitim aldıktan sonra kişilerin çalışabilecekleri bazı alanlar bulunmaktadır. Bu alanlara sayacak olursak şu şekilde sayabiliriz: Aile hekimleri yanında, tıbbi laboratuvarlar içerisinde, sağlık ocaklarında, tıp merkezlerinde, psikiyatri merkezlerinde, evde, bakım merkezlerinde, diş hekimi muayenehanelerinde, hastanelerde diğer sağlık personelleri muayenehanelerin de ve tıbbi teşhis amaçlı laboratuvarlar içerisinde çalışabilmektedirler.,   Hasta Kayıt Kabul Sertifika Programımıza Başvurmak İçin TIKLAYINIZ.

Online Hasta Bakıcı Sertifikası

    Online Hasta Bakıcı Sertifikası Ne İşe Yarar ?   Online hasta bakıcı sertifikası ne işe yarar hasta bakıcı sertifikası ne işe yarar sorusu altındaki kişiler hasta bakıcı eğitimi aldıkları takdirde kazanmış oldukları sertifika ile beraber hangi alanlarda çalışabileceklerini öğrenmektedirler. Hasta bakıcı sertifikası sahibi kişilerin çalışacağı alanları şu şekilde sıralayabiliriz: Yaşlı bakım evlerinde, huzur evlerinde, bakım evlerinde, hastaneler içerisinde, evde hasta bakıcılığı, özel eğitim ve Robert rehabilitasyon merkezlerinde, gerontoloji psikiyatri kliniklerinde, özel bakım elemanı sağlayan istihdam firmaları içerisinde çalışabilirler. Yani hasta bakıcı sertifikası sahibi olduğunuz süre zarfı boyunca bu alanlar içerisinde kendinize iş bulabilir ve resmi ve özel kurumlar içerisinde çalışabilirsiniz hasta bakıcı eğitimi sertifikası oldukça kapsamlı bir iş alanı sunmaktadır sertifika sahibi kişilere.   Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitimi İçerikleri Nelerdir ?   Hasta ve yaşlı bakımı eğitim içerikleri nelerdir hasta ve yaşlı bakımı eğitim içerikleri kişilerin bu alanda kendine nasıl bir donanım ve kazanım içerisinde bulabileceğini kestirmek için sorulan bir sorudur. Bu soru dahilinde eğitim kurslarının verilmiş olduğu eğitim içerikleri öğrenilmektedir. Aslında bakıcı eğitimi verilirken eğitim kurslarının vermiş olduğu bazı eğitim içerikleri bulunmaktadır. Bu eğitim içeriklerinden bazılarını sayacak olur isek şu şekilde sayabiliriz: Banyo, günlük bakım, ilaçları takip etme, kişisel bakım, yaşlılık, sağlığını koruma, hastalık çeşitleri, ağır hastalık ve vefat durumu, kanamalar, yaralanmalar, zehirlenmeler, kırıklar, denge bozuklukları, sinir sistemi, dolaşım sistemi, solunum sistemi, boşaltım sistemi, sindirim sistemi, üreme sistemi, hareket sistemi, vücudun temel yapısı, taşımalar, hasta yaralı olay yeri değerlendirme, temel ilk yardım bilgisi, temel yaşam desteği, diğer acil durumlar, hastalıklara göre beslenme, hasta bakım hizmetleri içerisinde iletişim, hastalıklardan korunma, yaşlılık hastalıkları, yaşlılıkta sık görülen kas iskelet sistemi hastalıkları, kişisel bakım, yaşlılık, pozisyon verme ve kaldırma gibi eğitim içerikleri hasta bakımı eğitimleri içerisinde kişilere verilmektedir ve bu eğitimler sayesinde kişiler bu alan hakkında daha donanımlı bireyler haline gelmektedir.   Hasta Bakımı Sertifikası Alma Şartları Nelerdir ?   Hasta bakımı sertifikası alma şartları nelerdir hasta bakımı sertifikası almak için kişilerin herhangi bir şart veya koşul yerine getirmesi gerekmektedir. Yani hasta bakımı sertifikası almak isteyen kişiler kurumlara başvurdukları takdirde ön koşulsuz bir şekilde eğitim alabilir ve bu eğitim sayesinde sertifika sahibi olabilirler kişilerin bu alan üzerinden kendini geliştirmesi için önlerinde herhangi bir engel bulunmamaktadır.   Hasta Bakıcı Programımıza Başvurmak İçin Tıklayınız.

Kimler Çocuk Yoga Eğitmeni Olabilir ?

  Çocuk yogası eğitimi adına kişiler, kimler çocuk yoga eğitmeni olabilir sorusunu sormaktadır. Bu soru dahilinde ise kimlerin çocuk yoga eğitmeni olup olamayacağı hakkında bilgi edinirler veya bu çocuk yogası eğitimi dahilinde herhangi bir ön koşul veya şart bulunup bulunmadığı hakkında bilgi sahibi olurlar. Çocuk yogası eğitimi almak adına kişilerin önünde herhangi bir şekilde ön koşul veya şart bulunmamaktadır. Bu da kişilerin bu alana ilgi duyduğu ve bu alanda eğitim alabilmek istedikleri takdirde çocuk yogası eğitimi alabilir ve sertifika sahibi olabilir anlamına gelmektedir. Yani kişilerin önünde herhangi bir gereklilik durumunda bulunan bir koşul veya şart bulunmamaktadır. #kimler çocuk yoga eğitmeni olabilir   Çocuk Yoga Eğitimi Ne Kadar Sürer ?   Peki çocuk yoga eğitimi ne kadar sürüyor çocuk yoga eğitim 30 günlük bir sertifika programına tabi tutulmaktadır. Bu 30 günlük sertifika programı dahilinde 95 saatlik sertifika ders süreleri bulunmaktadır. Kişiler istedikleri zaman eğitim sistemine yüklenmiş olan ders içerikleri üzerinden derslerini alabilir ve bu dersler doğrultusunda da istedikleri takdirde en geç bir gün önceden online sınava girebilecek şekilde eğitimi de tamamlayabilirler.   Çocuk Yoga Sertifikası Ne İşe Yarar ?   Çocuk yoga sertifikası  kişilere hem sertifika anlamında fayda sağlarken çocuk yoga sertifikası ile kişiler çocuklara yoga eğitimi verdikleri takdirde belli başlı özellikler ve bu özellikler doğrultusunda çocukları belli konularda donanım sahibi kalabilmektedirler. Çocuk yoga sertifikası kişiler çocuk yoga eğitmeni olarak çalışabilmektedirler. Peki çocuk yogası eğitimi çocuklara hangi alanlarda fayda sağlar ve bu faydaları nelerdir şu şekilde bazılarını söyleyebiliriz: Çocuk yogası içerisinde eğlenceli yoga duruşlarının yanı sıra nefes çalışmaları, oyunlar, hikayeler de yer almaktadır. Oyun ve hikayelerin yer almasıyla beraber çocuğun kendine olan güvenin artmasını olumlu düşünmeyi ve duygulanan daha kolay bir şekilde ifade edebilmesini sağlamaktadır. Çocukların vücut yapılarının esnekliğinin korunmasına sebep olur ve bununla beraber kasların kuvvetlenmesini konsantrasyonun ve yaratıcılığın artmasına ve bağışıklık sisteminin daha iyi bir şekilde güçlenmesine yardımcı olabilir. Hayal güçlerini kullanmaları okuldaki öğrenme becerilerini geliştirir ve enerjilerini doğru yöne yönetmelerini sağlamaktadır. Çocuklar içerisindeki hayal gücünü doğru nefes almalarını esneklikleri ve enerji dolu hallerini sürekli devam ettirmesini de sağlamaktadır. Yani çocuk yogası eğitimi çocuklar adına oldukça faydalı bir eğitimdir.   Çocuk Yogası Sertifika Programımıza Başvurmak İçin TIKLAYINIZ.

EMDR Terapi Eğitimi Online

    EMDR terapi Eğitimi Online Kimler Alabilir ?   EMDR terapi eğitimi online kimler alabilir. EMDR terapi eğitimi almak adına sorulan soruların başında gelmektedir. EMDR terapi eğitimi kimler alabilir sorusu bu soru dahilinde kişiler terapi eğitimini almak adına herhangi bir ön koşul bulunup bulunmadığı hakkında bilgi sahibi olmaktadır. EMDR terapi programına katılabilecek kişilere şu şekilde sıralayabiliriz: Aile danışmanları, hekimler, psikologlar, psikiyatristler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanları, psikiyatri ve nöroloji hemşireleri, çocuk sağlığı ve gelişim uzmanları, sosyal hizmet uzmanları, EMDR terapi eğitimi önüne alarak bu alanda eğitim görebilir ve sertifika sahibi olarak bu alandaki eğitimlerini de belgeleyebilirler.   EMDR Sertifikası Nasıl Alınır ?   EMDR sertifikası nasıl alınır, EMDR terapi eğitimi sertifikası alabilmek adına ilk olarak EMDR eğitimi almak gerekmektedir. Düzenlenen EMDR terapi eğitimlerini düzenli şekilde takip ederek başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. Eğitimlerin sonunda ise yapılacak EMDR sınavı ile beraber sorularını başarılı ile tamamlayan kişiler üniversite onaylı E-devletten sorgulanan EMDR sertifikası almaya hak kazanabilirler bu yüzden kurumları seçerken sizin adınıza iyi bir kurum seçmeniz ve bu kurum dahilinde eğitim almanız gerekmektedir. Çünkü kurumların size vereceği bazı içerikler üzerinde kişiler EMDR terapi hakkında bilgi edilmektedir. Bu içeriklerden bazılarını sayacak olursak şu şekilde sayabiliriz: 4 element egzersizi, nefes ve gevşeme egzersizleri, EMDR nasıl uygulanır, travma sonrası stres bozukluğu ve EMDR terapisiyle tedavi travmanın olumlu etkileri, travma tedavisinde önerilen ruhsal travma nedir, EMDR tarihçesi, EMDR kuramsal temeli, EMDR nedir, EMDR hangi sorunlarda kullanılabilir, hangi olaylar ruhsal travmaya yol açar, travma sonrası stres bozukluğu belirtileri, travma belirtileri ne zaman ciddiye alınmalı, EMDR uygulanması ve basamakları gibi eğitim içerikleri EMDR terapi eğitimi içerisinde verilmektedir.   EMDR Sertifikası Nerelerde Kullanılır ?   EMDR sertifikası nerelerde kullanılır EMDR sertifikası ile kişiler bazı psikolojik durumlarda kişiler yerlere yardım edebilme yetisine sahip olmaktadırlar. Peki bu psikolojik durumlar nelerdir bazı şu şekilde sıralayabiliriz: Fobiler, panik atak ve panik ataklar, kronik ağrı, bağımlılıklar, kaygı anksiyete, depresyon, yeme bozuklukları, sınav kaygısı, özgüven problemleri, fobiler, travma sonrası stres bozukluğu gibi psikolojik durumlarda EMDR terapi eğitimi almış kişiler, bireyler adına yardımcı olabilmektedir. Yani EMDR terapi eğitimi psikolojik alanda oldukça geniş bir alana sahiptir ve bu geniş alan içerisinde de yaygın olan psikolojik problemler bulunmaktadır.   EMDR Sertifika Programımıza Katılmak İçin Tıklayınız.

Uzaktan Eğitim İle Çocuk Gelişimi Sertifikası

  Makale Konusu: Uzaktan Eğitim İle Çocuk Gelişimi Sertifikası   Uzaktan Eğitim İle Çocuk Gelişimi Sertifikası Ne İşe Yarar ?   Çocuk gelişimi sertifikası olan kişiler çocuk gelişimi sertifikası ne işe yarar sorusu altında ise çocuk gelişimi sertifikası sahibi oldukları takdirde hangi alanlar içerisinde kendine iş bulabileceklerini ve nasıl bir çalışma alanına sahip olabileceklerini öğrenmektedirler. Çocuk gelişimi sertifikası özellikle eğitim sektörü içerisinde kendine yer bulabilmek dedi bu sayede kişiler bu sertifikayla anaokulu, kreş ve çocuk bakımevleri içerisinde öğretici yardımcısı ve çocuk bakım elemanı olarak çalışabilmektedir. Mesleki yeterliliği sağlayan kişiler eğitim sektöründe öğretmen veya öğretmen yardımcısı gözetiminde erken çocukluk eğitim kurumları içerisinde de çalışabilmektedir. Kurumlar da görev yapacak kişiler ilkokul mezunu veya okur yazar iseler bakıcı anne abla lise mezunu ise usta öğretici üniversite mezunu ise uzman öğretici olarak görev almaktadır. Yani çocuk gelişimi sertifikası oldukça kapsamlı bir iş alanına sahiptir. Bulunduğunuz ülkeye göre değişiklik gösteren çocuk gelişimi eğitimi ile beraber kişiler iş hayatına atılabilir ve bundan sonraki hayatını çocuk gelişimi üzerinden çalışarak idame ettirebilirler.   Çocuk Gelişimi Sertifikası Nasıl Alınır ?   Peki çocuk gelişimi sertifikası nasıl alınır çocuk gelişimi sertifikası almak adına öncelikle eğitim kurumlarına giderek eğitim almanız ve sonra sertifika sahibi olmanız gerekmektedir. Peki bunu en iyi bir şekilde nasıl alabilirsiniz eğitim kurumları üniversite onaylı uzmanlar dahilinde hazırlamış oldukları program dahilinde bir eğitim veriyorlar ise sizin adınıza en iyi eğitimlerden birini veriyorlar demektir. Yani eğitim kurumlarına araştırmadan herhangi bir şekilde eğitim almak doğru bir karar olmayacaktır ve unutmayın ki bu sertifika eğitimi sizi çocuk gelişimi hakkında donanımlı birer birey haline getirmesi gereken bir sertifikadır ve bu amaçla verilmektedir. Bu amaç doğrultusunda sertifika programının içerisinde bazı eğitim içerikleri bulunmaktadır. Bu eğitim içeriklerinden bazılarını sayacak olursak: İletişimin boyutları, iletişimin başlangıç noktası, iletişimde kullanılan diller, iletişim engelleri ve ilginçlikler, çocuk bakımında iletişim, çocuk bakımında iletişim süreci, çocuk bakımında zehirlenme, çocuk bakımında burkulma, çocuk dış kalp masajı, çocuk bakımında solunum yolu tıkanmaları gibi eğitim içerikleri çocuk gelişimi sertifikası eğitimleri içerisinde bulunmaktadır.   Çocuk Gelişimi Sertifikası Nerelerde Çalışabilir ?   Çocuk gelişimi sert trafik kazası sahip kişiler aile ve sosyal politikalar bakanlığı içerisine bağlı sevgi evlerinde, kreşlerde, anaokullarında çalışabilmektedirler. Bu sayede çocuk gelişimi sertifikası nerelerde çalışabilir sorusuna da bir cevap bulmuş olursunuz kişiler bu soruyu oldukça sormaktadır ve bu soru çerçevesinde iş alanları hakkında bilgi edinmektedir.   Çocuk Gelişimi Sertifika Programımıza Katılmak İçin Tıklayınız: https://uzaktanegitimmerkezi.com.tr/egitim/cocuk-gelisimi-egitimi/

Kimler Aile Danışmanı Olabilir?

  Aile danışmanı sertifikası almak isteyen kişilerin ilk sorması gereken soru olan kimler aile danışmanı olabilir sertifikası aslında kişiler kimlerin aile danışmanlığı sertifikası alıp alamayacağı hakkında bilgi edinmektedir. Peki aile danışmanlığı sertifikası kimler aile danışmanı olabilir şu şekilde sıralayalım: Hemşirelik, sosyoloji, psikoloji, PDR, tıp, sosyal hizmet, çocuk gelişimi alanlarından en az birinden 4 yıllık mezun olan kişiler, aile danışmanlığı, sertifikası programına katılarak aile danışmanlığı sertifikası alabilirler eğer bu kriterler içerisinde bulunuyorsanız aile danışmanlığı sertifikası adına eğitim kurumlarına giderek başvuru yapabilirsiniz.   Aile Danışmanlığı MEB Onaylı Eğitim İçeriği Nelerdir ?   Aile danışmanlığı eğitim alacakları zaman kişiler aile danışmanlığı sertifika sağlanan hangi konular üzerinde eğitim alacaklarını merak etmektedirler ve bu merak doğrultusunda aile danışmanlığı hep onaylı eğitim içeriği nelerdir sorusunu yönelttiler peki aile danışmanlığı sertifikası içerisinde hangi eğitim içerikleri bulunmaktadır. Şu şekilde bazılarını sıralayabiliriz: Objektif testler, duygu yönetimi, temel danışmanlık, becerileri iletişim teknikleri ve aile içi iletişim süreci, pozitif yaşam çatışma ve problem çözme becerileri becerileri, aile koçluğu ve danışmanlığında kullanılan teknikler, kısa süreli çözüm odaklı terapi, cinsel terapi modellerine giriş, hedef belirlemenin önemi, cinsel gelişim, eğitim ve danışmanlık, psikolojik danışma becerileri, anormal davranışlar, online danışma becerileri, anormal davranışlar ve aile danışmanı kişiler arası problem çözme becerileri, bilişsel davranışçı terapi ve aile danışmanlığında aldatma, ergenlik süreci ergenlerin kişilik yapısı, çoklu zeka kuramı, çocuk ve ergenle uyum ve davranış problemleri gibi eğitim içerikleri aile danışmanlığı sertifikası eğitimleri içerisinde bulunmaktadır.   Aile Danışmanlığı Ofisi Açma Şartları Nelerdir ?   Aile danışmanlığı sertifikası sahibi kişiler aile danışmanlığı ofisi açma şartları nelerdir sorusu altında eğer kendi işletmelerini açmak istedikleri takdirde ne gibi şartlar bulunduğunu öğrenmektedir. Peki aile danışmanlığı merkezi açmak için hangi evraklar şarttır şu şekilde sıralayalım: Aile danışmanlık merkezi iş akışı sözleşmesi, itfaiyeden alınmış rapor, deprem raporu, yapı ruhsatı, merkezi müdürlük ataması, merkezin adres ve telefon bilgisi beyanı, engelli ulaşımını kolaylaştıracak önlemler, beyanı açılacak ofisin krokisi bulunmalı, asistanın diploması, kimlik belgesi ve adli sicil belgesi ve iş sözleşmesi, aile danışmanlarının diploması, aile danışmanlık sertifikası, kimlik fotokopisi, adli sicil belgesi ve tam zamanlı iş sözleşmesi gibi evraklar aile danışmanlığı ofisi açmak isteyen kişilerin bulundurması gereken evraklardır.   Aile Danışmanlığı Sertifika Programımıza Katılmak İçin Tıklayınız.

Online Aile Dizimi Eğitimi

  Online Aile Dizimi Eğitimi Fiyatları   Online Aile dizimi eğitimi almak isteyen işçilerin sıkça sormuş olduğu bir soru olan aile dizimi eğitimi fiyatları sorusu oldukça değişkenlik gösteren bir durumdur. Aile dizimi eğitimi fiyatları günümüz çerçevesinde serbest piyasa dahilinde oldukça değişkenlik göstermektedir. Kurumun kendi belirlediği fiyatları kurumun bulunduğu şartları kurumun eğitim düzeyine göre ve bunun yanı sıra oldukça fazla etkenler dahilinde fiyatlarda değişiklik bulunmaktadır ama ortalama bir fiyat verilecek olursa 2000 TL ile 5.000 TL arasında eğitim kurumları aile dizimi eğitimi vermekte ve bunun yanı sıra şunu da belirtmekte gerek var aile dizimi eğitimini 2000 TL’nin aşağısında da eğitim veren bir kurumdan alabilirsiniz veya bulabilirsiniz. Aile dizimini 5000 TL’nin üzerinde bir fiyat dahilinde eğitim veren bir kurumu seçebilir veya öyle bir kurum bulabilirsiniz. Bunun dışında fiyattan daha çok kişilerin aslında araştırması gereken eğitim programlarının ne kadar etkili olduğu ve bu eğitim programları sonucu ne kadar donanımlı birer birey olduğumuzdur.   En İyi Aile Dizimi Eğitimi Nasıl Alınır ?   Aile dizimi eğitimi adına fiyat konusunda kişilerin akıllarındaki soruları giderildikten sonra en iyi aile dizimi eğitimi nasıl alınır sorusu dahilinde fiyat orantılı veya fiyattan bağımsız bir şekilde eğitim kurumu seçilebilmektedir. Aile dizimi eğitimine en iyi bir şekilde almak ister iseniz üniversite onaylı uzmanlar dahilinde hazırlanmış programlar içerisinde eğitim veren kurumlar sizin adınıza en iyi eğitimi veren kurumlar olacaktır diyebiliriz. Aile dizimi eğitimi oldukça donanımlı bir eğitimdir ve bu yüzden içerisinde bulduğu bulundurduğu oldukça fazla eğitim içeriği bulunmaktadır. Bu eğitim içeriklerinden bazılarını sayacak olur isek şunları sayabiliriz: Aile dizimi kuramı, aile dizimi oluşturmak, aile diziminde denge kavramı, aile diziminde dışlanma, aile diziminde denge yasası, aile diziminde özdeşim, aile diziminde suçlu ve kurban, aile diziminde saygı kavramı, aile diziminde öfke kavramı, aile diziminde vaka örnekleri, aile diziminde düzen kavramı, aile diziminde saygı kavramı gibi eğitim içerikleri aile dizimi eğitimi içerisinde bulunmaktadır.   Aile Dizimi Sertifikasını Kimler Alabilir ?   Aile dizimi eğitimi almak isteyen kişilerin ilk cevaplanması gereken soru olan aile dizimi sertifikasını kimler alabilir sorusudur bu soru dahilinde kişiler aile dizimi eğitimi alıp alamadıkları hakkında bilgi sahibi olmaktadır. Peki kimler aile dizimi eğitimi alabilir şu şekilde sıralayalım: Çocuk gelişim uzmanları, sosyal hizmet uzmanları, psikologlar, sosyologlar, psikolojik danışmanlar, hemşireler, uzman asistan ve pratisyen hekimler ve belirtilen bölümler içerisinde okuyan son sınıf öğrencileri aile dizimi eğitimi alabilmektedir.   Aile Dizimi Sertifika Programımıza Katılmak İçin Tıklayınız.

Eğitim Sepeti